OM OSS

Vi

Djuren

Kråkladan

Hitta hit

Gästbok

Våra mål

Ann-Marie (även kallad Mirre)

Entreprenören som startade upp turridningsverksamheten våren 2009 och ansvarig för hästarnas hovvård.

Jag älskar hästar och har ridit sedan jag var barn. Jag gillar när det går undan och kicken med turer är när deltagarna kommer hem med stora leenden på läpparna & kramar om sina hästar!

   

Lars-Göran

Ansvarig för ridskoleverksamheten.

Jag började rida när jag var 25 år. Det var Ann-Marie som lurade upp mig första gången och jag blev biten direkt. Så det blev 6 år på ridskola. Efter en skada i axeln blev jag lite rädd, men ett par år senare skaffade vi våra första två islandshästar. Två turbohästar, som ändå var coola, passade mig perfekt. Kunst (som tyvärr avlivades under 2019 vid 34 års ålder) blev min första läromästare, därefter forsatte jag skolningen av Hrimnir (son till Kunst) under många år. Tyvärr var vi tvugna att avliva även honom på grund av upprepade fånganfall.

 

Sigrid

En av de flitigaste ryttarna i familjen. Sköter idag det mesta av turridningsverksamheten och hjälper även till med ridskolan.

Jag har ridit sedan jag var pytteliten och har ridit flera år för både pappa Lars-Göran och Kajsa Ränkfors. Helst av allt tar jag en barbackatur i full galopp, eller rider ner till ån och tar ett dopp.

 
För anmälan och tidsbokning mejla: info@krakriset.se
Kråkrisets Islandshästar
På islandshästens rygg sitter du lugn och trygg
Webmaster: Henric Ström