OM OSS

Vi

Djuren

Kråkladan

Hitta hit

Dagbok

Gästbok

Länkar

Våra mål

Ann-Marie (även kallad Mirre)

Entreprenören som startade upp turridningsverksamheten våren 2009 och ansvarig för hästarnas hovvård.

Jag älskar hästar och har ridit sedan jag var barn. Jag gillar när det går undan och kicken med turer är när deltagarna kommer hem med stora leenden på läpparna & kramar om sina hästar!

   

Lars-Göran

Ansvarig för ridskoleverksamheten.

Jag började rida när jag var 25 år. Det var Ann-Marie som lurade upp mig första gången och jag blev biten direkt. Så det blev 6 år på ridskola. Efter en skada i axeln blev jag lite rädd, men ett par år senare skaffade vi våra första två islandshästar. Två turbohästar, som ändå var coola, passade mig perfekt. Kunst (som vi fortfarande har hos oss) blev min läromästare.

Just nu tränar jag huvudsakligen Hrimnir, en stor valack som förvandlats från hyperrädd och oridbar (inridningen gav mig 5 revbensbrott och en skadad mjälte), till att numera vara supercool och mycket arbetsvillig. Mitt slutmål är att utbilda honom till att klara en uppsutten levad. Men upprepade fånganfall (i januari de senaste 6 åren!) har dessvärre bromsat utvecklingen.

 

Sigrid

En av de flitigaste ryttarna i familjen. Hjälper ofta till som turledare.

Jag har ridit sedan jag var pytteliten och har ridit flera år för både pappa Lars-Göran och Kajsa Ränkfors. Helst av allt tar jag en barbackatur i full galopp, eller rider ner till ån och tar ett dopp.

 
För anmälan och tidsbokning ring: 0767 - 91 66 26
Kråkrisets Islandshästar
På islandshästens rygg sitter du lugn och trygg
Webmaster: Henric Ström