RIDLÄGER

Allmänt om våra ridläger

Ungdomsläger

Mini-läger för vuxna

 

Helgkurser med Kajsa Ränkfors (ingen övernattning)

Helgkurser med Kajsa Ränkfors

Kajsa Ränkfors kommer till oss 2-3 gånger per år. Kurserna hålls lördag till söndag med totalt 4 ridpass, varav 2-3 ridpass genomförs enskilt om så önskas. Ridpassen varvas med teori och diskussion. Max 8 deltagare med häst samt ett begränsat antal deltagare utan häst (sk fotfolk) är välkomna.

Kajsa Ränkfors är utbildad i bl a centrerad ridning av Sally Swift, TTEAM/TTouch av Linda Tellington-Jones och akademisk ridkonst av Bent Branderup och har en fantastisk förmåga att hitta metoder för att utveckla ryttarna. Se även artikel i tidningen Hästfocus, nr 4, april 2013 (s.6-15).

Under 2017 kommer Kajsa följande helger: 6-7 maj och 23-24 september.

Det vanliga är att deltagarna kommer med egen häst, men det går också utmärkt att hyra en av våra hästar (300 kr för två dagar). Det rekommenderas då att man kommer till oss och provrider hästen en eller ett par gånger före kursen med Kajsa, för att få bästa utbyte av kursen.

Kostnaden för kursen är 1900 kr för deltagare med egen häst och 300 kr för fotfolk. I priset ingår fika och lunch båda dagarna, samt övernattning för hästen i hage eller box.

Kurserna fylls ganska snabbt, så vill du vara säker på en plats, anmäl ditt intresse via email till info@krakriset.se.

För anmälan och tidsbokning mejla: info@krakriset.se
Kråkrisets Islandshästar
På islandshästens rygg sitter du lugn och trygg
Webmaster: Henric Ström