RIDLÄGER

Allmänt om våra ridläger

Ungdomsläger

Mini-läger för vuxna

 

Helgkurser med Kajsa Ränkfors(ingen övernattning)

Mini-läger för vuxna

Våra vuxenläger hålls fredag eftermiddag till lördag eftermiddag, med övernattning i vår lada.

Ridlägren erbjuds de flesta veckosluten efter önskemål och efterfrågan.

Vi startar kl 15 på fredagen och slutar ca kl 16 på lördagen.

Dessa ridläger innehåller totalt 4 ridpass, varav ett blir en skymningstur i skogen på fredagskvällen och ett rids enskilt på ridbanan, en och en, för bästa fokus på era egna behov. Vi ägnar också en stund åt kommunikation med hästen från marken. Vi avslutar med en lite längre tur på lördagen med grillning vid ån som paus under turen, medan hästarna tar ett dopp i ån - och kanske ni med. (Viss anpassning av ridpassen och upplägget kan förstås behövas beroende på årstid och underlag.)

Mellan ridpassen äter och dricker vi gott, varvar in lite teori och hästprat - och framförallt har det skönt och avslappnat. Kanske vi avslutar fredagen med ett bad i en vedeldad tunna, om andan faller på.

Vi tar max 6 deltagare per läger, men för att lägret skall genomföras krävs minst 4 deltagare.

Kostnaden är 2000 kr, som inkluderar fika, lunch och middag med valfri dryck på fredagskvällen - och lite mer primitiv övernattning i vår lada (medtag egen sovsäck och kudde).

Är ni intresserad att delta på ett av våra ridläger, skicka ett email till info@krakriset.se och ange namn och telefonnummer, samt vilka veckoslut som intressanta och möjliga för er, så återkommer vi till er.

VÄLKOMNA!

För anmälan och tidsbokning mejla: info@krakriset.se
Kråkrisets Islandshästar
På islandshästens rygg sitter du lugn och trygg
Webmaster: Henric Ström