RIDLÄGER

Allmänt om våra ridläger

Ungdomsläger

Mini-läger för vuxna

 

Helgkurser med Kajsa Ränkfors(ingen övernattning)

Allmänt om våra ridläger

I menyn ovan ges exempel på de mest populära ridläger och kurser som vi erbjuder, men vi kan även skräddarsy uppläggen efter era egna önskemål om ni är en grupp på 4-6 personer.

Boende: Ni bor i vår nyrenoverade lada (byggd i mitten av 1700-talet). Ladan är uppvärmd och är utrustad med spis/ugn och enklare köksinredning, dock utan vatten (det får man hämta i stallet bredvid). Finns även projektor för filmvisning. Utedass finns alldeles intill.

Packningen: Medtag sovsäck och kudde, badkläder, handduk och toalettsaker, samt kläder för eventuellt dåligt väder och ett ombyte om ni skulle bli blöta. Ridhjälm finns att låna.

Maten: Frukost, fika, lunch och middag ingår.

Anmälan: Är ni intresserad att delta på ett av våra ridläger eller kurser, skicka ett email till info@krakriset.se och ange era önskemål, namn och telefonnummer, så återkommer vi med muntlig bekräftelse. Uppge även ålder och ridvana om ni är intresserad av ungdomsläger.

Anmälningsavgift: Sätt in 500 kr på bankgiro 422-2659 snarast efter att vi bekräftat er anmälan. Resterande belopp betalas in på bankgiro senast dagen före ridlägret.

VÄLKOMNA!

För anmälan och tidsbokning mejla: info@krakriset.se
Kråkrisets Islandshästar
På islandshästens rygg sitter du lugn och trygg
Webmaster: Henric Ström